It Strânhús

Genieten aan het Strand!
Stacks Image 1912
Stacks Image 1915
Stacks Image 8602
Bel: +31(0)515-542221

Over It Strânhús

  • Vakantiehuis_It_Stranhus
  • Stacks Image 8627
  • Stacks Image 8693
  • Stacks Image 8699
  • Stacks Image 8629
  • Stacks Image 8631
  • Stacks Image 8703
  • Stacks Image 8633
  • Stacks Image 8695

Vakantiewoning

Onze vakantiewoning ligt 500 m. van het prachtige IJsselmeer en 2 km. van het gezellige toeristische elfsteden stadje Workum. U bent in no time op het strand waar u heerlijk kunt zwemmen, surfen en kitesurfen. Voor de allerkleinsten is het ideaal, het is er heel lang erg ondiep.

Vanaf 01-04-2021 heeft onze boerderij iets nieuws, dan beginnen wij een alpacaboerderij genaamd Alpaca World Friesland. Dat houdt in dat er overdag picknicks in het land worden gehouden (niet voor het vakantiehuis) en in de voortuin een gezellige Sweet Tea of een Feed & Greet.
U kunt vanaf uw terras de alpaca’s en de paarden zien rondlopen in het weiland en voor iedere gast die boekt 1 gratis Feed & Greet per persoon per verblijf (tijd in overleg).
Dat houdt in dat er overdag wat drukte is, vanaf 10.30 uur open en na 19.00 uur is de boerderij gesloten voor bezoekers en is de rust wedergekeerd.
Onze paarden blijven, zo ook de veulens die meestal in maart worden geboren.
De alpaca’s krijgen in het voorjaar ook veulens, wat een prachtige aanvulling is voor het vakantiehuis om van te genieten.

Keuken

Het vakantiehuis is voorzien van een nieuwe keuken die van alle gemakken voorzien is: een gasfornuis, afzuigkap, een magnetron, een vaatwasser, koffiezetapparaat, een waterkoker en genoeg bestek en borden, kommen, kopjes en mokken.

Badkamer

De moderne badkamer op de begane grond heeft een hangtoilet, een douche met stoomcabine met alle opties en twee wastafels. Al het sanitair is van hoge kwaliteit en uiterst hygiënisch.

Living

In onze luxe eethoek is het heerlijk tafelen. En dat met uitzicht over het landschap. De ruime zithoek met lekkere hoekbank nodigt uit om heerlijk te relaxen, een tijdschrift of boek te lezen uit onze lectuurbak of tv. te kijken. Een flatscreen met vele zenders biedt alle mogelijkheden. Een gezelschapsspel spelen is ook mogelijk: we hebben er alvast een aantal voor u klaar gelegd.
It Strânhús ligt maar 500 meter van het strand!
Veronique Hofman

Slaapkamers

Op de begane grond is een tweepersoonskamer. Op de eerste verdieping vindt u nog een tweepersoons kamer met uitzicht op het IJsselmeer. En een eenpersoons kamer, daarnaast gelegen. De kamers hebben eigen kastruimte en zijn sfeervol ingericht. In overleg creëren we een comfortabele 6e slaapplek.

Wasmachine

U kunt tijdens uw verblijf een wasmachine huren.

prijzen >>

Het land en de vogels

Bij It Strânhús zit 10 hectare land, met overwinterplaats voor de ganzen en in het broedseizoen voor vele weidevogels. Ons land is erg in trek bij grutto's. Maar ook de kievit, tureluur en scholekster vindt men hier vaak. Zo nu en dan hoef je niet raar op te kijken wanneer je oog in oog staat met een ree.

Paarden en pony's

In overleg met de eigenaar kunt u een paard of pony meenemen. Wij beschikken over een goede stal en een paardenbak.

WiFi

In en om onze vakantiewoning beschikt u over gratis WiFi.
Stacks Image 2000
Stacks Image 2002
Stacks Image 2004
Stacks Image 2006
Stacks Image 2079
Stacks Image 2071
Stacks Image 2063
Stacks Image 2055
Stacks Image 2047
Stacks Image 2039
Stacks Image 2031
Stacks Image 2023
Stacks Image 2014
Website door: AF Design
© 2021 It Strânhús Stuur ons een mailtje